آموزش مدیریت عمومی

share-desktop share-mobile آموزش مدیریت عمومی برای هر کسی که مسئولیت اداره مشاغل و کسب و کارهای کوچک و بزرگ، شرکت‌ها و سازمان‌های خصوصی یا دولتی را بر عهده دارد، اهمیت حیاتی و سرنوشت ساز دارد. فراگیری و بکارگیری اصول و دانش مدیریت و هنر پیاده‌سازی عملی این دانش در موفقیت کاری شما نقش تعیین کننده دارد. فقدان مدیریت علمی موجب ناهماهنگی، انحراف از هدف، اتلاف زمان و منابع مالی می شود و مشاغل و سازمان‌ها را به نابسامانی، از هم گسیختگی و فروپاشی می کشاند. در کلاس آموزش اصول مدیریت عمومی، وظایف مدیریت (برنامه ریزی، سازماندهی، رهبری، هماهنگی، کنترل) را با رویکرد آموزش مدیریت کاربردی فرا خواهید گرفت.

آموزش مدیریت عمومی

مفهوم مدیریت چیست؟

مدیریت را ترکیبی از علم و هنر می دانند؛ زیرا "بخشی از آن را می بایست از طریق آموزش مدیریت عمومی فرا گرفت." و " بخشی را می بایست ضمن کار آموخت." ماحصل آنچه که از طریق آموزش اصول مدیریت عمومی بدست می آید را علم مدیریت و آنچه که از طریق تجربه کردن در حین کار بدست می آید را هنر مدیریت می نامند. مدیریت یعنی علم دانستن و هنر توانستن.

مدیریت یک پدیده جهانی است. مدیریت بسیار محبوب و پرکاربرد است. تمامی مشاغل و کسب و کارهای کوچک و بزرگ، سازمان‌ها و ادارات خصوصی و دولتی، تجاری، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی همگی با مفهوم مدیریت سروکار دارند. مدیریت هر تلاشی را در مسیر رسیدن به یک هدف از پیش تعیین شده، هدایت می‌کند.

مدیریت، هنر انجام کار با همراهی افرادی است که در گروه‌هایی رسمی و سازمان‌یافته کنار هم جمع شده‌اند. مدیریت هنر ایجاد محیطی است که افراد در آن قابلیت فعالیت موثر داشته باشند و در راستای نیل به اهداف جمعی، همکاری ‌کنند.

مدیریت هنر پاسخ دادن به پرسش‌های زیر است: چه کاری باید انجام شود، در چه زمانی باید انجام شود و چه باید کرد تا در بهترین و ارزان‌ترین شکل ممکن انجام شود؟ " فردریک وینسلو تیلور، پدر مدیریت علمی"

مدیریت یک فعالیت هدفمند است. مدیریت را می‌توان فرآیند همکاری با سایر افراد برای دستیابی کارآمد به اهداف سازمانی نیز دانست. البته باید توجه داشت شخصی که وظیفه مدیریت را به عهده می‌گیرد، منابع محدودی در دست دارد. او باید بتواند در دنیای در حال تغییر امروزی، از منابع خود حداکثر استفاده را ببرد تا در پر بازده‌ترین شکل ممکن، اهداف سازمان را محقق کند.

این وظیفه مدیریت است که با ایجاد شرایط مناسب، زمینه عملکرد پربازده و موثر را برای افراد فراهم کند. کسب اطمینان از در دسترس بودن مواد اولیه، تعیین دستمزد و حقوق ماهیانه و تدوین قوانین و مقررات جزو همین وظایف هستند.

مدیریت خوب، از دو عنصر کارآمدی و بازدهی بالا تشکیل شده است؛ کارآمدی یعنی کار درست را انجام دهیم و بازدهی، یعنی کار را به درستی، با کمترین هزینه و پایین‌ترین اتلاف منابع به پایان برسانیم. مهمترین مهارتی که زمینه را برای دستیابی به دو عنصر ذکر شده افزایش می‌دهد، مهارت تصمیم‌گیری است؛ به جرات می‌توان ادعا کرد که مهمترین وظیفه هر مدیر تصمیم‌گیری است و منشا اصلی آن‌چه مدیر خوب را از مدیر بد متمایز می‌کند، در تصمیماتی است که گرفته می‌شود.

مدیریت را می‌توان کلیدی‌ترین نقش در هر سازمان یا شرکت دانست. کسانی که به شغل‌های دیگری مشغول‌اند، پس از اتمام ساعات کاری و تحویل نتیجه کار، وظیفه دیگری ندارند؛ ولی مدیر کسی است که هیچ‌گاه کارش به پایان نمی‌رسد و در همه حال باید به دنبال برداشتن گام‌های مناسب در راستای رسیدن به اهداف شرکت باشد.

قطعا هر سازمانی برای میسر شدن اهداف و مقاصد خود و جهت دادن به فعالیت های کارکنان و در راستای هدف هایش به سرپرستی، نظارت، هماهنگی و هدایت نیاز دارد. مجموعه وظایفی که رفتار و فعالیت سازمان را در مسیر هدف تنظیم، تصحیح، تقویت و راهنمایی می کند، مدیریت نامیده می شود. همه سازمان های رسمی برای برقرار ماندن فعالیت های خود به مدیریت نیاز دارند. عدم وجود مدیریت در مجموعه موجب ناهماهنگی شده لذا برای استمرار و تداوم فعالیت ها، سازمان به مدیریت نیاز دارند. فقدان مدیریت موجب ناهماهنگی، انحراف از هدف، اتلاف وقت و انرژی می شود و سازمان ها را به نابسامانی و از هم گسیختگی می کشاند.

Administration, Management, Direction, Directorship, Conduct, Managing, Supervision

نظرات دیگران درباره آموزشگاه مهارت های اداری پایا

مفهوم مدیر چیست؟

مدیر یعنی کسی که کاری را اداره کند؛ سرپرست و مسئول باشد. گرداننده و اداره‌کننده امور باشد. راه بر، کارفرمان، فرنشین، سرکار و کارگردان باشد.

مدیر کل کسی است که امور یک اداره کل در یک وزارتخانه یا موسسه بزرگ به عهده اوست.

مدیر عامل کسی است که از طرف هیئت مدیره برای اداره امور جاری شرکت تعیین می شود و در برابر هیات امنا مسئول است.

مدیر داخلی کسی که تصدی امور دفتری و اداری یا مالی موسسه ای را به عهده دارد. مدیر داخلی مقامی پایین تر از مدیر مسئول است.

مسئول کسی که در مورد شغل یا فعالیت معینی مسئول پاسخگویی است.

یک مدیر خوب باید دارای صفات خاصی باشد مانند: توانا، مدبر و لایق، باکیاست، کاردان و شایسته، راهبر، سیاس و سیاست مدار.

Administrator , Manager , Director , Boss , Executive , Head , old man , operator , superintendent

مشاغل و عناوین مرتبط با مدیر مانند: مدیر عامل ، مدیر کل ، مدیر گروه ، مدیر اجرایی ، مدیر شرکت ، مدیر پروژه ، مدیر منابع انسانی ، مدیر تدارکات ، مدیر بازاریابی و فروش ، مدیر عملیات ، مدیر مالی ، مدیر روابط عمومی ، مدیر برنامه ، مدیر آموزشی ، مدیر بانک ، مدیر بیمارستان ، مدیر تبلیغات ، مدیر رستوران ، مدیر صنعت ، مدیر مدرسه ، مدیر کارخانه ، مدیر آژانس مسافرتی و...

سرفصل دوره آموزشی

آموزش اصول مدیریت عمومی

مدیریت از دید کارکردی شامل وظایفی همچون برنامه‌ریزی، تصمیم‌گیری، سازماندهی، نوآوری، هماهنگی، ارتباطات، رهبری، انگیزش و کنترل می‌گردد.

برنامه ریزی: پیش بینی و تدارک وسایل و... برای عملیاتی در آینده (شناخت هدف و تعیین فعالیت ها برای رسیدن به هدف)

سازماندهی: ترکیب و تخصص افراد و منابع برای انجام کارها (تقسیم درست کارها، وظایف و منابع مالی بین افراد و گروه ها)

هماهنگی: ایجاد وحدت و یگانگی در همه افراد و فعالیت ها (در صورت عدم وجود هماهنگی موازی کاری شده و کارها زیاد می شود)

رهبری یا فرماندهی:‌ هدایت و جهت دهی افراد در انجام کارها (نفوذ و تاثیرگذاری بر افراد تا از روی میل و علاقه و اراده کار کنند)

کنترل: کنترل کلیه امور و فعالیت ها جهت مطابقت با دستورات و مقررات (مقایسه کاری که انجام شده با کاری که باید انجام می شده)

آموزشگاه مهارتهای اداری پایا

تعریف مدیریت چیست؟

مدیریت یعنی هنر انجام دادن کارها به وسیله دیگران

مدیریت یعنی استفاده موثر از منابع و بکارگیری نیروی انسانی جهت رسیدن به هدفی خاص

مدیریت یعنی بکارگیری دانش مدیریت و هنر پیاده سازی عملی این دانش در هماهنگی و هدایت منابع مالی یا انسانی(یا هردو)، برای رسیدن به هدف با حداکثر کارایی

مدیریت یعنی انجام کارهایی که به‌صورت آگاهانه، مستمر و بی پایان انجام می‌شود و به سازمان شکل می‌دهد.

وظایف پنجگانه مدیریت چیست؟

۱- برنامه ریزی (Planning)

۲- سازماندهی (Organizing)

۳- رهبری‌ (به‌کارگماری و دستور دادن Commanding)

۴- هماهنگی‌ها (Coordinating)

۵- کنترل کردن (Controlling)

سرفصل آموزشی ...

مدرس آموزش مدیریت کاربردی

مدرس آموزش مدیریت و مهارتهای اداری دکتر پرویز تریوه

پرویز تریوه
مدیر و موسس آموزشگاه فنی‌حرفه‌ای پایا
نویسنده و مترجم مقالات و مجلات تخصصی
دکترای تخصصی مدیریت DBA
کارشناس‌ارشد مدیریت اجرایی EMBA
کارشناس‌ارشد مهندسی کامپیوتر
بیش از بیست سال سابقه تدریس

گواهینامه و مدرک مدیریت

نمونه مدرک فنی و حرفه ای بدون آزمون آموزشگاه مدیریت و مهارتهای اداری پایا

آموزش خصوصی مدیریت عمومی ویژه مشاغل و افراد خاص

آموزش خصوصی مدیریت عمومی ویژه مشاغل و افراد خاص

ثبت نام کلاس آموزش مدیریت عمومی

آموزشگاه مدیریت پایا

آموزش مدیریت عمومی


تاریخ شروع دوره: اختیاری
ظرفیت مانده: تماس بگیرید
روزهای برگزاری: اختیاری
ساعت برگزاری: اختیاری
طول دوره: 12 ساعت
نحوه تشکیل: نیمه خصوصی
شهریه عادی: 0 تومان
امتیاز آموزشگاه: 0
شهریه نهایی: 0 تومان
پیش پرداخت ثبت نام: 0 تومان
آموزشگاه مدیریت پایا
آموزش مدیریت عمومی

توضیحات دوره آموزشی:

نظرسنجی کیفیت دوره آموزشی

سرفصل های دوره آموزش مدیریت عمومی

  • تعاریف و مکاتب مدیریت
  • برنامه ریزی
  • سازماندهی
  • نظارت و کنترل
  • هدایت و رهبری
  • تصمیم گیری
  • مدیریت منابع انسانی
  • رفتار سازمانی
  • و...
آموزشگاه مهارتهای اداری پایا

مفهوم رییس چیست؟

رئیس به معنی مافوق و فرنشین ، لیدر و سرپرست ، سرور و سالار ، بزرگ و پیشوا ، مهتر ، امیر ، باشی ، زعیم ، سر ، سردار و سردسته و سرکرده ، سید ، صدر ، عمید ، نقیب در مقابل مرئوس می باشد.

boss, chairman, chairwoman, chief, commissioner, head, headman, mistress, old man, president, principal, provost, superintendent, superior, warden, administrator, ringleader

مشاغل مرتبط با عنوان رییس مانند: رئیس کل ، رییس اداره ، رئیس دفتر ، رئیس امور اداری ، رئیس بخش ، رییس کارگزینی، رئیس جلسه ، رئیس تشریفات اداری ، رئیس کمیسیون ، رئیس حسابداری ، رئیس بانک ، رئیس دانشگاه ، رئیس پلیس ، رئیس کلانتری ، رئیس زندان ، رئیس دیوان عالی کشور ، رئیس ستاد ، رئیس فدراسیون ، رئیس جمهور ، رئیس مجلس ، رئیس خانواده و...

مفهوم ریاست چیست؟

ریاست به معنی اداره کردن ، سرپرستی کردن ، نظارت کردن ، تصدی گری ، رئیس بودن ، برعهده گرفتن ، سروری کردن ، سرداری ، بزرگی ، فرمانروایی ، آقایی ، پیشوایی ، حکومت ، رهبری ، زعامت ، مهتری ، سالاری ، فرماندهی و حکمرانی کردن می باشد.

Chairmanship, Headship, Wardenship

مفاهیم و عنواین مرتبط با ریاست مانند: ریاست اداره ، ریاست جلسه ، مقام ریاست ، ریاست جمهوری ، ریاست مآب ، کرسی ریاست و...

تفاوت های بین مدیریت و ریاست چیست؟

معمولا در سازمانها و در محاورات روزمره واژه های مدیر و رئیس را مترادف به كار می برند و تفاوت بین مدیر و رییس قائل نیستند. مدیر یا رئیس را كسی می دانند كه دستور می دهد و دستور او لازم الاجرا است.

مدیر هدف مشخصی را تعیین می کند و با توجه به تمام محدودیت های سازمانش و شرایطی که در آن قرار دارد، اقدام به هدایت سازمان نموده و با روشهای جدید، خلاقیت های پایدار را تولید و خلق می نماید.

اما رییس به حفظ و نگهداری و نظم و ترتیب دادن به وضعیت موجود می پردازد. خلاقیت و آفرینشی در آن دیده نمی شود. رییس درجا می زند و تلاش می کند با توسل قوانین و مقررات، اجبار و تنبیه شرایط را همانگونه که هست حفظ نماید.

مدیران با شناخت وضعیت موجود و تحلیل مشکلات و در نظر گرفتن محدودیت‌ها سعی می کنند به‌طور خلاقانه اقدام به تصمیم‌گیری مناسبی نمایند تا منجر به بهبود وضعیت و ایجاد شرایطی مطلوب برای رسیدن به اهداف سازمان گردند.

رئیسان فقط در رأس امورند و همین‌که شرایط را آن‌طور که هست حفظ کنند، برایشان کافی است. دستور می‌دهند و امرونهی می‌کنند.

مدیران با سایرین مشورت می‌کنند تا بهترین راهکار را انتخاب کنند. مدیران از نحوه رفتار و ارائه نظرات سایرین بازخورد می‌گیرند و از آن در تحلیل وضعیت و حتی روش‌های مدیریت خود استفاده می‌کنند تا تصمیم درستی اتخاذ کنند.

اما رؤسا خود را صاحب قدرت می‌دانند و نیازی به تحلیل وضعیت نمی‌بینند و در صورت بروز رفتار اشتباه از سوی کارکنان، به تنبیه آن‌ها روی می‌آورند.

رؤسا از زور و قدرت خود استفاده می‌کنند و مدیران از توانایی و مهارت‌ها استفاده می‌کنند.

رؤسا معتقدند کارکنان باید خودشان کارها را یاد بگیرند و مشکلات را تشخیص داده و حل کنند، اما مدیران کارها را آموزش می‌دهند و در تشخیص مشکلات پیشگام‌اند و به کارکنان در تشخیص و حل مشکلات کمک می‌کنند.

رؤسا همیشه در زمان بروز مشکلات روش قهری و سرزنشی دارند؛ اما مدیران به بررسی موقعیت و تلاش برای ارائه راهکار می‌پردازند.

گاهی اتفاق می‌افتد که در سازمان‌ها مدیران تبدیل به رئیس می‌شوند و این درست نکته‌ای است که باید به آن بسیار توجه کرد. معمولا مدیرانی که از حمایت مدیران عالی‌رتبه برخوردارند و مدت‌زمان حضورشان در پست مدیریتی طولانی شده است، با این احتمال بیشتر مواجه‌اند.

در این میان مدیران قوی و ضعیف وجود دارند همچنین روسای قوی و ضعیف نیز وجود دارند. متاسفانه بسیار دیده می شود که مدیران تبدیل به رییس شده اند و جایگاه خود را فراموش کرده اند.

فرق مدیر و رئیس چیست؟

رییس امر و نهی کردن می کند ولی مدیران برعکس در تعامل با پرسنل خود و استفاده از نظرات آنها هستند.

رییس بازخوردها را دریافت و تنبیه می نماید اما مدیر بازخوردهای را دریافت و تحلیل می نماید.

رییس برای نگهداری وضع موجود از اهرم زور گاهی استفاده می کند ولی مدیر اهرمی به نام زور را نمی شناسد.

رییس جبهه می گیرد ولی مدیر مشاوره می دهد.

رییس وابسته به قدرت است اما مدیر وابسته به اعتماد کارکنان است.

رییس توقع احترام دارد اما مدیر احترام را بر می انگیزد.

رییس ترس ایجاد می کند اما مدیر حس اعتماد را اشاعه می دهد.

رییس دنبال خطاکار میگردد اما مدیر دنبال اشتباه می گردد.

تفاوت مدیریت و رهبری چیست؟

در مورد تفاوت رهبری و مدیریت بحث هایی زیادی مطرح می شود و خیلی ها به اشتباه تصور می کنند رهبری بر مدیریت الویت دارد. اگر به وظایف پنجگانه مدیریت دقت کنید می بینید که وظیفه چهارم مدیریت رهبری کردن است. اگر مدیری وظیفه چهارم یعنی رهبری را به خوبی انجام ندهد تبدیل به یک رییس می شود.

انواع مدیریت چیست؟

مدیر با انجام وظایف مشخصی همچون برنامه ریزی، سازماندهی، رهبری و کنترل، یک شرکت را اداره می کند، اما انواع مدیریت به لحاظ تنوع دیدگاه ها، تنوع نقش ها و کارکرد هایی که دارد به اشکال گوناگون تقسیم بندی می شود. متداول ترین انواع مدیریت به شرح زیر است:

مدیریت استراتژیک

مدیریت استراتژیک به مثابه یک نقشه راه با هدف رشد و حفظ مزیت رقابتی، به شکل گیری و اجرای راهبرد کلی و بلند مدت (۳ تا ۵ سال) سازمان می پردازد.

مدیریت فروش

هدف هر کسب و کار ایجاد درآمد و به دست آوردن سود است. مدیریت فروش در میان انواع مدیریت، فرآیند به کارگماری، استخدام و تشکیل تیم، هماهنگی عملیات و اجرای تکنیک های فروش است که به یک کسب و کار این امکان را می دهد تا به اهداف خود برسد و حتی از آن پیشی بگیرد.

مدیریت بازاریابی

مدیریت بازاریابی یک فعالیت برنامه ریزی شده توام با زمان بندی، نظم و انضباط سازمانی است که با انجام تکنیک ها و روش ها امکان فروش محصول یا خدمت شرکت را فراهم می سازند.

مدیریت روابط عمومی

مدیریت روابط عمومی از طریق برقراری ارتباط بین سازمان و مردم با اجرای برنامه های مشخص، تصویر عمومی مطلوبی را برای کارفرما یا مشتری خود ایجاد و به زبانزد شدن نام تجاری (برند) کمک می کند.

مدیریت عملیات

مدیریت تولید کالاها و خدمات در انواع مدیریت انجام عملیات در حوزه گسترده ای است که همه چیز را از مدیریت تولید گرفته تا مدیریت خرده فروشی توصیف می کند.

مدیریت زنجیره تأمین

مدیریت زنجیره تأمین درمیان انواع مدیریت، مدیریت فرآیند انتقال محصول یا خدمات از تأمین کننده به مشتری است.

مدیریت تدارکات

مدیریت تدارکات در تامین کالاها و خدمات نقش موثری دارد.

مدیریت مالی و حسابداری

مدیریت فرآیندهای مالی / حسابداری یکی از مهم ترین انواع مدیریت است.

مدیریت منابع انسانی

مدیریت منابع انسانی مسئول جذب، استخدام، آموزش، جبران خدمت، پاداش و مدیریت عملکرد کارمندان است. منابع انسانی در انواع مدیریت نقش اساسی در شکل گیری و نظارت بر فرهنگ سازمان دارد.

مدیریت فناوری اطلاعات

مدیریت تیم ها و فرآیندهای فناوری اطلاعات.

مدیریت تحقیق و توسعه

مدیریت تحقیق و توسعه فرآیندهای تحقیق و توسعه برای تحقیقات و ارتقای محصولات یا خدمات یا طراحی محصولات یا خدمات جدید را تبیین می­ کند.

مدیریت مهندسی

مدیریت امور مهندسی در تولید، ساخت و یا تعمیر و نگهداری به عنوان یکی از انواع مدیریت اهمیت دارد.

مدیریت برنامه

مدیریت برنامه، برنامه ریزی برای دستیابی به اهداف و نظارت دائمی در خصوص عدم انحراف عملیات می باشد.

مدیریت پروژه

مدیریت پروژه برنامه ریزی، سازماندهی و کنترل پروژه ها از حیث تطبیق بودجه، زمان و پیشرفت کار در انواع مدیریت است.

مدیریت ریسک

مدیریت ریسک، اعمال نظم و انضباط در شناسایی، ارزیابی و کنترل این احتمال است که اهداف و فرآیندها پیامدهای منفی به همراه نداشته باشند.

مدیریت تغییر

مدیریت تغییر یک رویکرد ساختاری برای تغییر در کل یا بخشی از کسب و کار است. هدف از مدیریت تغییر، کمک به سازمان ها و تیم ها برای مهندس مجدد یا تحول است.

مدیریت کیفیت

مدیریت کیفیت، نظارت، کنترل، اطمینان و بهبود، جلوگیری از عدول ازاستاندارد ها، عدم انحراف از مقررات می باشد.

مدیریت نوآوری

مدیریت فرآیندهای نوآوری در استراتژی ها، تحقیق و توسعه یا تغییرات سازمانی بسیار سرنوشت ساز است.

مدیریت طراحی

مدیریت فرآیندهای طراحی نقش طراحی محصول جدید یا مهندسی معکوس را دارد.

مدیریت تسهیلات

مدیریت تسهیلات به معنای تامین امکانات و بودجه برای عملیات شرکت مانند تامین دفاتر یا سرمایه می باشد.

مدیریت دانش

مدیریت دانش، شناسایی، ایجاد، انتقال، بومی سازی، توزیع و استفاده از دانش را امکان پذیر می کند. در یک اقتصاد دانش محور مدیریت دانش یک کنش مهم و حیاتی برای شرکت ها است.

انواع سبک های مدیریتی

سبک های مدیریت را می توان به سه دسته ­ی اصلی تفکیک کرد: اقتدارگرا، دموکراتیک و تفویضی.

مدیریت اقتدارگرا در بالا ترین حدکنترل و مدیریت تفویضی کمترین نظارت را برکارکنان دارد.

مدیریت اقتدارگرا

مدیریت اقتدارگرا کنترل­ کننده ترین سبک در انواع مدیریت است. این سبک پدرسالارانه است. مدیران اقتدارگرا هیچ کس را غیر از خود برای تصمیم گیری دارای صلاحیت ندانسته و از همه سطوح سازمان انتظار اطاعت بی چون و چرا دارند.

نوع ارتباط این نوع مدیریت یک طرفه و از بالا به پایین است. ایده ها و مشارکت های کارمندان تشویق نمی شوند یا لازم به نظر می رسند. نقش ها و وظایف به وضوح مشخص شده است و انتظار می رود کارکنان ضمن اینکه به طور مداوم مورد نظارت قرار بگیرند، این دستورالعمل ها را دنبال کنند.

مدیریت دموکراتیک

در شیوه­ ی مدیریت دموکراتیک، مدیران با نظرسنجی از کارکنان، گاه به صورت مشورتی و گاه مشارکتی تصمیم می گیرند. اما مسئول تصمیم گیری نهایی خودشان هستند. ایده ها و مشارکت های کارمندان تشویق می شوند، اما مدیران علی­رغم توجه به نظر کارکنان، خود را ملزم به اجرای مو به موی این ایده ها و پیشنهادها نمی دانند. ارتباط سازمانی هم از بالا به پایین و هم از پایین به بالا برقرار می شود.

مدیریت تفویضی

سبک مدیریت تفویضی به معنای عدم مداخله با کمترین حد نظارت مدیران در کار کارکنان است. کارکنان در این سبک از مهارت بالایی برخوردار هستند و کارشان را بی نقص و در حد تخصصی به انجام می رسانند. وجود چنین کارکنانی به مدیران این امکان را می دهد تا زمانی که نتایج مورد نظرشان به دست می آید، نظارت خود را به حداقل برسانند و مسئولیت حل مسئله و تصمیم گیری را به کارکنان واگذار کنند.

آموزشگاه مدیریت پایا

آقای زمانی

دوره به صورت کامل بود و اینکه بتونم ساعت جلسات رو هماهنگ کنم وجود داشت و عالی انجام می شد. از روند برگزاری و اجرای دوره راضی هستم و بسیار مفید بود برام. با تشکر از آموزشگاه پایا1398/11/02

آقای فدایی

نحوه آموزش و برخورد استاد بسیار خوب بود. کلاس ها مطابق برنامه خودم تعیین میشد و خیلی خوب بود. ممنون1397/07/16

آقای ناظری

با تشکر از زحمات آموزشگاه و استاد عزیزم. واقعا پیشرفت قابل توجهی در محیط کار برام صورت گرفت. آرزوی موفقیت براتون دارم.1397/08/12

آقای شبیری

با تشکر از زحمات استاد. موارد مطرح شده در این دوره خیلی مفید بود. در دوره های تخصصی دیگر هم شرکت خواهم کرد1399/04/26

خانم احمدی

کلاس خیلی خوبی بود و از نتیجه آموزش راضی هستم. ممنونم۱۴۰۰/۱۰/۰۵

خانم صاحبی

با سلام. همراه با خواهرم در این دوره شرکت کردم. موارد بسیار ارزنده ای در این دوره ارائه شد. حتما در آینده در دوره های بیشتر و پیشرفته تر هم شرکت می کنیم.1400/10/29

خانم مرشدیان

در ۴ دوره مختلف در آموزشگاه پایا شرکت کردم تابحال. واقعا راضی هستم از دوره و همشون عالی بودن. محیط آموزشگاه و برخورد همکاران بسیار محترمانه و آرامبخش هست.۱۴۰۰/۰۵/۱۴

آقای شهرابی

در مجموع دوره ای خوب را با استاد گذراندم و از وجود ایشان کسب تجربه کردیم. در کل از تدریس راضی بودم. آموزش بسیار عالی بود. ممنونم از آموزشگاه و استاد.با آرزوی موفقیت برای شما1398/03/02

آقای ریاضتی

از استاد دوره رضایت کامل دارم. کادر اداری آموزشگاه پایا هم بسیار خوب عمل کردن. دوره بسیار مطلوبی بود برام. با تشکر1398/02/05

آقای پناهی

پیشنهاد خاصی ندارم. همه چیز ایده آل و گفته های روز اول برگزار شد. با آرزوی موفقیت برای آموزشگاه پایا1398/10/10

آقای فرشیدی

از نظر استاد و محیط آموزشی، آموزشگاه پایا بسیار عالی و درجه یک هست.1398/02/19

آقای نوایی

با کمال تشکر از آموزشگاه پایا و خدمات مناسبی که ارائه می دهند. آرزوی موفقیت براتون دارم.1399/06/19

خانم حضرتی

دوره به نظر من بسیار کاربردی و مفید بود. استاد با آرامش و حوصله تدریس می کردن و تمام نکات تکنیکی رو می گفتن. با سپاس از آموزشگاه پایا1400/11/12

آقای رسولی

شرکت در کلاس های آموزشگاه پایا بسیار مفید و جالب بود. برای من لذت بخش بود که شغلم رو با دید بازتر و حرفه ای تری از این به بعد نگاه کنم. با تشکر1398/08/16

خانم اعتمادی

به نظرم دوره بسیار مفید و جامعی بود و کاملا کاربردی برگزار شد. با تشکر از آموزشگاه پایا1397/05/10

خانم رفیع پور

کلاس تایپ 10 انگشتی بسیار مفید و آموزنده ای بود و اصلا اتلاف وقتی صورت نگرفت. استاد بسیار عالی و خوش بیان بودن. ممنون14000/11/2

آقای تاجیک

استاد بسیار خوب تدریس می کردند و برخورد خیلی خوبی داشتن. از آموزشگاه پایا ممنونم. موفق باشید1399/05/01

آقای نعمت الهی

به نظرم کلاس فوق العاده متفاوت و جذابی بود که قطعا تحت تاثیر نوع تدریس و اطلاعات جامع استاد بود. خوشحالم از اینکه در این دوره شرکت کردم، تجربه جالبی بود. با سپاس از آموزشگاه پایا1397/10/12

خانم ضابطی

ضمن تشکر از آموزشگاه پایا، استاد بسیار عالی و با صبر و حوصله تدریس می کردند.1398/05/19

خانم ریاحی

به نظرم هم محیط آموزشگاه پایا بسیار خوب بود و هم دوره کارآمد و پر بازده بود. نوع تدریس در هر دو کلاسی که داشتم بسیار خوب بود. ممنونم.1397/04/16

آقای لوایی

ضمن تشکر از دوره آموزشی، رضایت کامل خود را اعلام می کنم1399/05/18

خانم احمدزاده

با تشکر از آموزشگاه پایا. خیلی دوره های عالی بود. مدرس دوره خیلی ساده و روان تدریس می کردن. هماهنگی جلسات هم بسیار عالی انجام می شد.1399/04/15

خانم ثابت

همه چی عالی و خوب برگزار شد. ممنونم1399/04/10

خانم ونکی

دوره بسیار خوب و راضی کننده بود. استاد کلاس هم عالی بودن1399/05/02

آقای باطنی

با تشکر از همکاران آموزشگاه پایا. ممنون بابت دوره کاربردیتون1398/09/01

نظرات دانشجویان درباره آموزشگاه مدیریت و مهارت های اداری پایا

آموزش مدیریت عمومی|آموزش مدیریت کاربردی|کلاس آموزش اصول مدیریت|آموزشگاه مدیریت در تهران|کلاس خصوصی مدیریت کسب و کار|وظایف مدیریت|انواع مدیریت|انواع سبک های مدیریت|مدیریت پایه|تعریف مدیریت|سرفصل های آموزش مدیریت عمومی|تفاوت بین مدیریت و ریاست

whatsapp